Centrale verwarming

Centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Ontdek de nieuwste technologiŽn van de hoogrendementsketels zoals we ze nu kennen.

Gecalor is officieel verdeler van Viessmann ketels. Kom gerust langs om uw plannen te bespreken. Wij maken een vrijblijvende offerte op volgens uw eisen en budget en begeleiden u bij keuze van ketel, stooktype en radiatoren.

Het loont beslist de moeite om uw oudere stookketel te vervangen door de moderne hoogrendementsketel. Becijfer maar eens wat u met de huidige energieprijzen uitspaart op een jaarlijks verbruik dankzij de moderne condensatietechniek met rendement tot 98 procent! En hebt u al eens nagedacht aan de nieuwe hernieuwbare energieŽn zoals de zon of warmtepomp toepassingen?

U merkt het, de verwarmingswereld is meer dan ooit in beweging... U blijft toch niet stilstaan?

Gecalor biedt u een totaaloplossing bij nieuwbouwprojecten door ook uw sanitaire voorzieningen aan te bieden. Samen met gerenommeerde partners zoals Sax Sanitair en Sanicomfort begeleiden we u bij uw keuze volgens uw wensen en budget. Wij zorgen ervoor dat dit alles perfect compatibel is met uw CV-installatie. Ook voor renovatieprojecten kunt u op ons beroep doen.