Nieuws


16.01.2021: Batibouw condities kachels en haarden
Geen salon dit jaar maar gelukkig wel... kortingen!
Wat is beter dan kortingen? Verlengde kortingen!
Beslis v r 15 maart 2021 en geniet van 10% directe korting op de catalogusprijs van uw kachel of inbouwhaard.
Of doe extra voordeel en ga voor de Saey Scope of Scope XL, houtkachels uit het Saey gamma die in deze periode liefst 15%
promo genieten ten aanzien van de catalogusprijs.

31.10.2020: Kies voor gezellige warmte tijdens de lockdown
Donkere dagen in donkere tijden. Tijd om de kachel aan te steken! Niemand die er aan twijfelt dat de dansende vlammen een ideale remedie zijn tegen winterdip en corona dip!
Uw oude vervuilende kachel is aan vernieuwing toe? Of u hebt een recente goed geisoleerde woning en twijfelt of die kachel wel zijn plaats heeft in uw woning? Twijfel niet langer, de huidige generatie kachels presteert prima op vlak van uitstootnormen en voorziet ook in een gamma lager vermogen kachels voor goed ge soleerde woningen. Zo pakt SAEY graag uit met de SAEY Qube of BARBAS met het BOX gamma. Grasduin gerust door de website van onze partner fabrikanten vermeldt op onze Kachels en Haarden pagina en contacteer ons voor meer informatie over die modellen waar uw oog op valt!

31.10.2020: U koopt hem eigenlijk voor de kinderen...
Ontdek Gecalor als erkend Viessmann verdeler met alle Viessmann support inzake productselector, acties en referenties op:
gecalor.zuinigerverwarmen.be/nl

25.10.2017: Koopjeshoek staat online
Voortaan bieden we onder onze koopjeshoek superdeals aan op einde reeks kachels, toonzaalmodellen of tweedehandskachels. De koopjeshoek is vanop elke pagina direct toegankelijk via de link in de rechtermenubalk.


25.10.2017: Voor niets gaat de zon op
Gecalor voltooide recent de eerste installaties van Viessmann fotovolta sche panelen. Met de opkomst van de warmtepomp, klinkt de vraag naar een totaaloplossing steeds luider. Ook de almaar strengere eisen naar het E-peil toe vragen van nieuwbouwers een uiterst energiezuinig woonproject. Het koppelen van zonnepanelen aan een warmtepomp installatie is hierbij een uitstekende keuze. Voortaan biedt Gecalor dus een totaaloplossing aan van centrale verwarming over sanitair tot gekoppelde PV installatie, waardoor u niet langer op meerdere aannemers beroep moet doen. Voor dit totaalpakket kunnen we u ook een hele mooie prijs aanbieden.

Wilt u de investeringen spreiden over de tijd maar dient u toch te voldoen aan strenge E-peil eisen? Een zonneboiler biedt mogelijk soelaas. Ook voor renovaties is een zonneboiler een goede investering. De benodigde dakoppervlakte is voor deze installatie ook een stuk beperkter. Veelal komen de netbeheerders ook tussen in de investeringskost waardoor de terugverdientijd zeer interessant is.

25.10.2017: Energiesparen.be maakt u wijzer
Heeft u renovatieplannen of plannen om uw woning meteen zo energiezuinig mogelijk te bouwen? Op Energiesparen.be staat een handige tool waarmee u opzoekt welke subsidies u kunt genieten. Denk maar aan de Vlaamse renovatiepremie, de energielening, de premie van de netbeheerders voor plaatsing warmtepomp of de korting op de onroerende voorheffing voor woningen met een laag E-peil.

Toegegeven, soms is het moeilijk om de bomen door het bos te zien. Gecalor zoekt samen met u naar de voordeligste oplossing zodat u op uw weg naar beter comfort ook nog een financieel duwtje in de rug mee krijgt!